Philadelphiaglass
2 philadelphiaostar á 62 g
2 dl socker
3 dl vispgrädde
1.5 tsk vaniljsocker
3 äggulor
8 digestivekex
Rör ihop ost, socker och vaniljsocker. Vispa grädden och tillsätt gulorna i ostmassan. Vänd försiktig ned grädden. Smula hälften av kexen i en form med löstagbara kanter och bred ut smeten över. Toppa med resten av kexen. Placera formen i frysen och låt frysa i cirka 4 timmar.
2 dl socker
3 dl vispgrädde
1.5 tsk vaniljsocker
3 äggulor
8 digestivekex
Rör ihop ost, socker och vaniljsocker. Vispa grädden och tillsätt gulorna i ostmassan. Vänd försiktig ned grädden. Smula hälften av kexen i en form med löstagbara kanter och bred ut smeten över. Toppa med resten av kexen. Placera formen i frysen och låt frysa i cirka 4 timmar.