Nallebröd
2 dl havregryn
4 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
0.5 tsk salt
1 dl russin
0.5 dl rapsolja
3 dl yoghurt
0.5 dl flytande honung
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i rapsolja, yoghurt och honung. Klicka ut degen med en sked på en plåt med bakplåtspapper. Platta till lite med mjölad hand. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter och servera gärna varma.
4 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
0.5 tsk salt
1 dl russin
0.5 dl rapsolja
3 dl yoghurt
0.5 dl flytande honung
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i rapsolja, yoghurt och honung. Klicka ut degen med en sked på en plåt med bakplåtspapper. Platta till lite med mjölad hand. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter och servera gärna varma.