Chokladrulltårta
3 ägg
1.5 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk kakao
1 msk vatten
Sätt ugnen på 250 grader och klä en långpanna (cirka 30x40 centimeter) med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och rör ner detta i smeten tillsammans med vattnet. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast i mitten av ugnen cirka 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och dra av pappret som kakan gräddats på. Bred bär eller sylt över kakan och rulla ihop den.
1.5 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 msk kakao
1 msk vatten
Sätt ugnen på 250 grader och klä en långpanna (cirka 30x40 centimeter) med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, kakao och bakpulver och rör ner detta i smeten tillsammans med vattnet. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast i mitten av ugnen cirka 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper och dra av pappret som kakan gräddats på. Bred bär eller sylt över kakan och rulla ihop den.